Hoppa till sidans innehåll

Ny säsong på gång!

21 AUG 2019 08:20
Nu är en ny spännande säsong på gång!
  • Skapad: 21 AUG 2019 08:20

Vi står nu inför en ny säsong med nya utmaningar. Vår luftgevärshall står nu klar med sekretariat, stort tidtagnings utrymme och speaker på våningen över samt ordentliga förrådsutrymmen. Jocke Strömqvist har ritat anläggningen, som blev en fullträff

I skrivande stund pågår förberdelsera inför SM för alla åldersgrupper i rullskidskytte samt springskytte för de yngsta. Det ser ut att vara stora startfält med deltagande av hela svenska eliten samt från våra nordiska grannar. Intressant blir det att följa vår nye amerikan Marcus Gore, som ska tävla för oss i vinter.

Ny i klubben är även Kalle Tuuri från Älvsbyn, en grabb som kan leverera. Kompletteras av Mathias Modin, Alexander Gidlund, Axel Saitton samt Ville Korpela

På seniorsidan har vi naturligtvis vår Sebastian Samuelsson i tankarna, åkstark, liksom Anna Hedström och funkar allt på vallen blir de farliga för vem som helst. Johan Bergman gjorde flera starka lopp i fjol, liksom Madde Norman, hoppas trenden håller i sig. På damjuniorsidan har vi Amanda och Johanna Nordkvist som kompletteras med Johanna Pahli - kan räcka långt även det.

I ungdomsklasserna finns flera lovande och jag väljer att inte nämna några namn. Våra ungdomsledare; Annelie och Patrik Jonasson, Björn Lindblom, Joacim Strömqvist och Hans Pahlin gör ett fantastiskt bra jobb med läger och tävlingar och Eva Westermark står för markservicen, för att nämna några.

Föreningen har även fått förtroendet att arrangera JSM i mars 2020 och vi har ett eller två starka herrlag i stafetten om alla håller sig friska. Vi får gå 15 år tillbaka för att finna motsvarande. Blir spännande!

En spännande säsong väntar!

Skribent: Annelie Jonasson
Epost: Adressen Gömd

I21Logga

                                                                                                                                                                                                                    Sponsorer

 

Sollefteå Kommun

SCA

Edsele Såg

Hedströms Åkeri

ica

Träffen Långsele

 

Postadress:
I 21 IF - Skidskytte
Hans Nauclér, Västby 102
88293 Helgum

Kontakt:
Tel: 062012962
E-post: This is a mailto link

Se all info