Hoppa till sidans innehåll

Ljusglimtar i en besynnerlig tid - Årets skidskytteförening och OS-plats till Sebastian!

05 MAJ 2021 20:58
  • Skapad: 05 MAJ 2021 20:58

Det finns ljusglimtar även i dessa tider. Föreningen blev utsedd till ”Årets Förening” 4 maj av Skidskytteförbundet, vid en fin liten ceremoni på Hallsta. Mycket glädjande och enligt motiveringen främst baserat på vår fina ungdomsverksamhet. Det är nu närmare 30 ungdomar som regelbundet kommer upp till stadion på Hallsta.

Där möter våra entusiastiska tränare med Annelie och Patrik Jonasson, Joacim Strömqvist, Björn Lindblom och flera föräldrar upp. Skidskytteintresset blommar verkligen och man har lyckats hålla igång verksamheten på ett säkert sätt, trots pandemin.

Men även vår fina junior och seniorverksamhet berördes. Tyvärr har det inte blivit så mycket tävlande för dessa åldergrupper av känd orsak.

Nästa ljusglimt är Sebastians uttagning till OS. Inte oväntat men ger ändå en stor glädje och att vi har något spännande att se fram emot i vinter.

Närmare än så ligger SM för alla kategorier 20-22 augusti i rullskidskytte på Hallsta. Vi får hoppas att alla restriktioner har släppt så det kan bli en riktig publikfest. Planer finns att förlägga prisutdelningar nere i parken. Det förutsätter givetvis att vi besegrar Coronan. Det ser lite dystert ut i skrivande stund men tycker man kan skönja ljuset i tunneln, nu när vaccinationen har tagit fart.

Anläggningen har nu utökats till 30 mål, hygienutrymmen och ny belysning kommer att monteras redan nu i vår. Ytterligare förbättringar får sannolikt anstå till kommande år.

Föreningen har årsmöte den 26 augusti och det kommer att bli en del förändringar i styrelsen men det tar vi en annan gång.

Skribent: Annelie Jonasson
E-post: Adressen Gömd

I21Logga

                                                                                                                                                                                                                    Sponsorer

 

Sollefteå Kommun

SCA

Edsele Såg

Hedströms Åkeri

ica

Träffen Långsele

 

Postadress:
I 21 IF - Skidskytte
Eva Vestermark, Västerflo 119
88291 Långsele

Kontakt:
Tel: 0701009182
E-post: i21ifskidskytte@gmai...

Se all info