Hoppa till sidans innehåll

En del på gång...

04 JUL 2017 15:27
Den som trodde att sommaren bara består av vila och semester, när man sysslar med en vintersport, misstar sig.
  • Uppdaterad: 04 JUL 2017 15:35

Sollefteå fyller 100 år som ”stad” i år, även om begreppet stad nu är borta. Evenemangen avlöser varandra och närmast i tur står ”Sollefteå Trippeln” som går av stapeln den 22 juli. Nytt för i år att vi kör en riktig triathlon ”sprint” först och därefter följer de individuella loppen i simning, cykel och löpning-Broloppet- om man föredrar att  ”bara” delta i en gren. Trippeln är ett samarrangemang med Sollefteå Simklubb, Forsmo cykel, Sollefteå Skidor och I 21 IF och vi hoppas givetvis på stort deltagande och att så många som möjligt kan ställa upp som funktionärer.

Vidare arrangerar Sollefteå Skidor VM i rullskidor under flera dagar med start 3 augusti. Här kommer många från klubben att beröras och Hans Pahlin , som har fötterna i både skidor och skidskyttet, är tävlingsansvarig.

Därefter följer vårt eget SM,JSM och USM i rullskidskytte 26-27 augusti. Även ungdomsklasser kommer att delta men då med löparskor på fötterna. Det är första gången som 14-15 årsgruppen tävlar i USM i rullskidskytte. Vi har ett litet problem vid lördagens sprint, genom att det inte finns någon 75 m straffrunda asfalterad, utan kommer att söka dispens för att ge tidstillägg, 15 s /bom och göra det konsekvent för alla ungdomar vid sprinten.

Ja det var lite av vår verksamhet nu under sommaren. Sedan har vi ju en Swecup med Ungdomslandskamp i vinter men det är en helt annan historia.

 

Skribent: Eva Vestermark
Epost: Adressen Gömd

I21Logga

                                                                                                                                                                                                                    Sponsorer

 

Sollefteå Kommun

SCA

Edsele Såg

Hedströms Åkeri

ica

Träffen Långsele

 

Postadress:
I 21 IF - Skidskytte
Hans Nauclér, Västby 102
88293 Helgum

Kontakt:
Tel: 062012962
E-post: This is a mailto link

Se all info