Hoppa till sidans innehåll

Visst är det fantastiskt med en Världsmästare i våra led

18 FEB 2009 11:23
  • Skapad: 18 FEB 2009 11:23

Det pågår förberedelser för uppvaktning av Helena och jag vill inte avslöja något innan allt är klart. Självklart räknar jag med att alla aktiva i klubben med ledare kommer att merdverka på något sätt. Återkommer med detaljer.
 
Sedan vill jag kommentera Expressens artikel idag där det stod att jag lärt henne "allt i stående". För det första sa jag inte det och för det andra har jag inte gjort det och för det tredje skulle jag aldrig säga så även om det var sant.
Det jag sa i telefonintervjumn var att :"hon började träna med oss.i 16 årsåldern Jag lärde henne grunderna i stående ( som var huvudnumret) och att vi försöker lära rätt från början". Det jag hört från Helena är att hon inte har behövt lära om.
Alla som är något insatta vet också att stående lär man inte ut, stående måste man träna under månader och år. Dessutom övertar gymnasiet ansvaret för träningen då  de börjar på skidskyttegymnasiet. Ska man vara riktigt sannings enlig är det den aktive själv som skapar sina framgångar genom stenhård ibland träning under lång tid. Däremot kan ledare inspirera och vägleda.
Skribent: Ola Thelberg

I21Logga

                                                                                                                                                                                                                    Sponsorer

 

Sollefteå Kommun

SCA

Edsele Såg

Hedströms Åkeri

ica

Träffen Långsele

 

Postadress:
I 21 IF - Skidskytte
Hans Nauclér, Västby 102
88293 Helgum

Kontakt:
Tel: 062012962
E-post: This is a mailto link

Se all info