Hoppa till sidans innehåll

Lovande upptakt i Östersund

26 AUG 2009 11:19
  • Skapad: 26 AUG 2009 11:19

Under sommaren har vår arena på Hallstaberget fått en riktig ansiktslyftning. Ny asfalt på vallen och anslutningar mot rullskidbanan, ny belysning med prismor som ger ett fantastiskt ljus och nytt starområde för att nämna några saker.

Dessutom har nya nummerskyltar och banskiljare inneburit en fin uppfräschning.

Sören Norman och Jan Hedström är arkitekterna bakom detta, stort tack 

Häromdagen hade föreningen årsmöte och det blev idel omval och med förhoppning om nytillskott i styrelsen. Ekonomiskt står klubben stark och det gör att vi kan tänka långsiktigt.

Säsongen har onekligen börjat bra med segrar både senior och juniorklassen vid upptakten i Östersund på rullskidor. Inte överraskande direkt att Helena vann dubbelt men att Marielle gjorde samma sak var mer oväntat. Marre hade sällskap av Madde Norman och Malin Jonsson som alla låg i topp fyra, starkt gjort.

Bettan Högberg gjorde en stark Jaktstart med endast ett tillägg, lovar gott… 

Träningen löper nu på onsdagar och söndagar med mer tempo och kombinationsträning än i våras och det är glädjande att se skjutvallen så gott som full av trevliga ungdomar.

Ett litet problem är ledarbristen men även här ser vi ett stort engagemang hos föräldrar och viljan att ta ett litet större ansvar. 

Läste med bestörtning i tidningen att Kari Korpela råkat ut för en allvarlig helikopterolycka i Chile. Kari måste ha haft änglavakt och vi får hoppas att han blir helt återställd. Det är trots allt viktigare än både träning och fina resultat men Kari är en kämpe och jag hoppas och tror att den ”ärrade kämpen” står och fryser på Hallsta ganska snart med sina adepter på gymnasiet. Krya på dig.

Skribent: Ola Thelberg

I21Logga

                                                                                                                                                                                                                    Sponsorer

 

Sollefteå Kommun

SCA

Edsele Såg

Hedströms Åkeri

ica

Träffen Långsele

 

Postadress:
I 21 IF - Skidskytte
Hans Nauclér, Västby 102
88293 Helgum

Kontakt:
Tel: 062012962
E-post: This is a mailto link

Se all info