Hoppa till sidans innehåll

En del på gång...

2017-07-04 15:27
Den som trodde att sommaren bara består av vila och semester, när man sysslar med en vintersport, misstar sig.
  • Uppdaterad: 2017-07-04 15:35

Sollefteå fyller 100 år som ”stad” i år, även om begreppet stad nu är borta. Evenemangen avlöser varandra och närmast i tur står ”Sollefteå Trippeln” som går av stapeln den 22 juli. Nytt för i år att vi kör en riktig triathlon ”sprint” först och därefter följer de individuella loppen i simning, cykel och löpning-Broloppet- om man föredrar att  ”bara” delta i en gren. Trippeln är ett samarrangemang med Sollefteå Simklubb, Forsmo cykel, Sollefteå Skidor och I 21 IF och vi hoppas givetvis på stort deltagande och att så många som möjligt kan ställa upp som funktionärer.

Vidare arrangerar Sollefteå Skidor VM i rullskidor under flera dagar med start 3 augusti. Här kommer många från klubben att beröras och Hans Pahlin , som har fötterna i både skidor och skidskyttet, är tävlingsansvarig.

Därefter följer vårt eget SM,JSM och USM i rullskidskytte 26-27 augusti. Även ungdomsklasser kommer att delta men då med löparskor på fötterna. Det är första gången som 14-15 årsgruppen tävlar i USM i rullskidskytte. Vi har ett litet problem vid lördagens sprint, genom att det inte finns någon 75 m straffrunda asfalterad, utan kommer att söka dispens för att ge tidstillägg, 15 s /bom och göra det konsekvent för alla ungdomar vid sprinten.

Ja det var lite av vår verksamhet nu under sommaren. Sedan har vi ju en Swecup med Ungdomslandskamp i vinter men det är en helt annan historia.

 

Skribent: Eva Vestermark
Epost: Adressen Gömd

I21Logga

 

Sponsorer

Sollefteå Kommun

SCA

sahlensbil

Bojarkilen logga (3)

Holmen Skog

Edsele Såg

Hedströms Åkeri

 

ica

Träffen Långsele

 

  Övriga sponsorer

 

Själanders Åkeri Näsåker

Åkarnas Hydraulservice Hudiksvall

LRF Konsult

 Åhmans Färg

Bergs Golv

Skanska

Mekonomen Sollefteå

Rubenssons Mark AB

Bergvalls buss

NCC

Rådomsgården

Gunnarssons Traktorservice

Veolia

Reklamkompaniset

I 21 kamratförening

 

Postadress:
I 21 IF - Skidskytte
Hans Nauclér, Västby 102
88293 Helgum

Kontakt:
Tel: 062012962
E-post: This is a mailto link

Se all info