Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SSSF


Ikväll avgörs det om det är Sverige med Stockholm/Åre eller Italien med Milano/Cortina som tar hem OS 2026.
 
Den Jämtland/Härjedalen-baserade klubben Tullus SG har i veckan hållit i ett stort ungdomsläger...
 
Det nya framtidslaget hade sin första träff i veckan och togs väl om hand av Östersunds fina träningsmiljö och väder. Men idag, Torsdag, bjöd lägeravslutningen på brutalt spöregn.
 
Under helgen har Region Syd arrangerat ett läger för barn och ungdomar där fokus varit att testa på och utveckla sig i skidskytte.
 
Svenska Skidskytteförbundet kan stolt presentera en ny tränare till våran redan stabila tränarstab. Erika Oskarsson tar från och med Juli över rollen som tränare för skidskytteuniversitetet.
 
Sweden Rock är festivalen som lockar över 35 000 besökare om året och många av dem lockas av skidskyttet som erbjuds på plats
 

Tunnelsprint i Gällö

(2019-06-09 20:34)
Det är dags för säsongens första tävling i skidtunneln i Gällö
 

Utmanarlaget

(2019-06-04 15:23)
Utmanarlaget är det nya lag som kommer vara med att utmana om platser i de internationella tävlingarna i vinter. Jonas Johansson som är tränare för det nya laget tror på en spännande sommar och höst tillsammans med de aktiva.
 
Viktig information till alla som beställt luftvapen
 
På Riksidrottsmötet 2019 tilldelades Wolfgang Pichler förtjänsttecknet för sin betydelse för Svensk idrott och Svensk Skidskytte.
 

Riksidrottsmöte 2019

(2019-05-25 22:14)
I helgen har RF bjudit in till Riksidrottsmöte i Jönköping. Skidskytteförbundet har haft representanter där för att ta del av nyheter.
 
Det är lätt att tro att det just nu är relativt lugnt ute bland våra skidskytteföreningar eftersom det inte finns någon snö, men det är full fart ute i våra regioner.
 
I mitten av mars avslutades 2018/2019 års världscupsäsong. Under fredagen drar uppladdningen inför nästa säsong igång på allvar, när landslagstruppen åker till Kreta på läger.
 
Efter en briljant skidskyttesäsong har både landslagschef och huvudtränare bytts ut, en ny Generalsekreterare är på väg in och förändringarna sker i högt tempo...
 
Årets skidskytteforum blev riktigt lyckat och vi vill tacka alla deltagande och hoppas att alla fick med sig någon nyttig information att ta med sig hem till sina föreningar.
 

I21Logga

                                                                                                                                                                                                                    Sponsorer

 

Sollefteå Kommun

SCA

Edsele Såg

Hedströms Åkeri

ica

Träffen Långsele

 

Postadress:
I 21 IF - Skidskytte
Hans Nauclér, Västby 102
88293 Helgum

Kontakt:
Tel: 062012962
E-post: i21if@telia.com

Se all info